https://www.otdesign.com/wp-content/uploads/2020/11/OTdesign_Werkwijze_5b4a9846def.jpg

Uw verhaal

Niemand kent het bedrijf beter dan de eigen ondernemer, de mensen die er werken en de gasten die er komen. Hier begint het verhaal. Door goed te luisteren naar de wensen, ideeën, mogelijkheden en onmogelijkheden onstaat de basis van het eerste ontwerp.

https://www.otdesign.com/wp-content/uploads/2020/11/OTdesign_Werkwijze_5b4a9706def.jpg

De ontwerpfase

In onze eigen ontwerpstudio’s in Nederland en in Azië zullen we aan de hand van uw ideeën een eerste interieurconcept uitwerken. Door gebruik te maken van 3d-renderingen kunnen we u direct een visueel inkijkje geven in het uiteindelijke resultaat. Daarnaast kunt u deze renderingen ook gebruiken voor marketingdoeleinden om op deze manier uw klanten beter te kunnen overtuigen.

Vaste contactpersonen

Om zo efficient mogelijk te kunnen communiceren en de lijnen zo kort mogelijk te houden werken we in vaste projectteams. Aan het begin van een project wordt het projectteam samengesteld uit: een medewerker Customer Care, een Verkoper, een Designer sr. een Designer jr., een Meewerkend Voorman en een Projectleider. Zo weet u altijd bij wie u moet zijn voor een specifieke vraag.

https://www.otdesign.com/wp-content/uploads/2021/03/studio-ZW-zonder-maaike-1.jpg

De productiefase

Wanneer de ontwerpfase is afgerond kunnen we de productie van de meubelen, accessoires en verlichting in gang gaan zetten. We hebben productieplaatsen over de hele wereld: in Indonesië, China, Europa en ook in Nederland. Zo kunnen we, afhankelijk van de wensen van de klant een keuze maken waar we de producten laten maken. Samenwerken met eigen meubelmakers heeft veel voordelen. We kunnen snel schakelen, we kunnen makkelijk aanpassingen maken indien dit gewenst is en we kunnen de kwaliteit van onze producten bewaken.

https://www.otdesign.com/wp-content/uploads/2020/11/OTdesign_Werkwijze_5b4a9251def.jpg

De leveringsfase

Aan de hand van strakke tijdsplanningen en in goed overleg zullen we met vaste inhuis – en montageteams de producten vanuit ons magazijn in Nieuwegein leveren op de projectlocatie.
De projectleider en de designers zullen er op toezien dat alles volgens nauwkeurig uitgewerkte inhuisplannen wordt uitgevoerd. Hierna zal de officiële oplevering plaats vinden en zullen we onze service en nazorg vanuit Nieuwegein voortzetten.

https://www.otdesign.com/wp-content/uploads/2020/11/OTdesign_Werkwijze_5b4a9170def.jpg

Ook met ons samenwerken ?

Neem contact met ons op via T. 030 2027100 of laat een berichtje achter zodat we u z.s.m. terug kunnen bellen.